De tijd vliegt en ik ben de piloot.

Heb jij ook altijd het gevoel dat de tijd voorbij vliegt? Ik maak wel eens een to-do-lijstje voor een dag, geschreven op een mooi briefje met mijn vulpen, maar ik kom die dag dan altijd tijd te kort. Komt dit nu doordat ik een werkende huisvrouw ben, of juist een zelfstandig directeur (ja, ja) met een huishouding? Wat ik ook ben, deze persoon heeft echt een agenda nodig. Alles moet ik eigenlijk in mijn agenda zetten. Ja, voor zelfs de hond uitlaten moet per dag 3x een half uur worden afgeblokt, immers het beestje kan er ook niets aan doen dat haar baasje het zo druk heeft.

stoepposter Hen3ka.nl

Het goede voornemen van 2017 was dan ook om voor alles de tijd te nemen. Waarom de hele dag in de vijfde versnelling rijden terwijl je in de 3 ook al een aardig gangetje hebt. Mijn droom is dat ik dan rij in een Fiat 500, waarmee ik mijn klanten ga bezoeken. Dit schattige autootje in mijn lievelingskleur blauw heb ik uiteraard voorzien van mijn logo. Dus tijd is dit jaar dan ook een aandachtspuntje, tijd besteden aan mijn A-dtp en daarnaast natuurlijk ook aan het werk op kantoor, gezin, sport, huishouden, etc. etc. Dit alles staat in willekeurige volgorde hoor, en wie of wat bovenaan staat wisselt nogal eens.

Waar heb ik dan de afgelopen periode mijn tijd aan besteed? Ik heb vandaag de huisstijl van Hen3ka.nl afgerond met het bestellen van de stoepposter. Visitekaartje, reclamebord, flyer en dus een stoepposter heb ik voor haar bedrijf ontworpen. Met veel overleg via de mail en whats-app hebben we menig vergaderuurtje, dus tijd bespaard. Leuk is te zien via de media op de whats-app hoe het ontwerpproces groeit naar het uiteindelijk resultaat. Hendrika rijdt al in haar droomauto, dit is ook haar bedrijfslogo geworden en dus zeer herkenbaar.  Prachtig toch? Wat ik nog verder heb gedaan daar schrijf ik over in mijn volgende bericht, als ik daar de tijd voor heb!!

En aan de tijd te zien is het nu de hoogste tijd om op bed te gaan!! Slaap lekker allemaal, welterusten.

reclamebord Hen3ka.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *