Geslaagd!!!

Op vrijdagmiddag 6 november zit ik achter de computer, onze kat Snoes ligt heerlijk op haar kleedje naast mijn beeldscherm te slapen, plotseling een melding van binnenkomende email.

Gmi Designschool schrijft: “Je hebt zowel examen 2, Mexico alsmede examen 3, Wonen met hele goede cijfers afgerond.”

Ik natuurlijk snel de bijlage openen en er staat werkelijk een 9,15 en een 9,5!! Helemaal blij en trots op mezelf, samen met het eerste examen waar ik een 8,4 op had sta ik nu gemiddeld een 9. Glunderend zit ik achter de computer, ben wel alleen thuis dus een groot feest is het niet, maar mijn binnenpret is daar niet minder om.

Wanneer ik dit bericht plaats kun je zien dat we inmiddels alweer bijna 2 weken verder zijn. Omdat ik eigenlijk nog niet ben uitgeleerd heb ik me nog opgegeven voor een cursus Mediavormgeving. Ik kan de Gmi Designschool nog niet helemaal los laten. Het is gewoon heerlijk om met deze studie bezig te zijn en ik ga mijn medestudenten van DTP Professional zeker missen.

3 gedachten over “Geslaagd!!!

 • 19 november 2015 om 17:56
  Permalink

  Hé Adelina,
  Wat super dat je zo heerlijk bezig bent met je studie.
  Fijn voor je.

  Je hebt ook een prachtig stukje geschreven… schuilt er ook een schrijfster in je?

  Trots op je.

  Groet Jacqueline

  Beantwoorden
 • 19 november 2015 om 19:54
  Permalink

  Wat is de website mooi geworden, en wat een professionele opdrachten al! Als dit het begin is beloofd het nog wat voor de toekomst. Ik wens je heel veel creatief plezier in dit werk.

  Beantwoorden
 • 19 november 2015 om 22:59
  Permalink

  Wauw Adelina wat een mooie website. Ik zie hem nu voor het eerst en t ziet er prachtig uit.
  Je kunt maar trots zijn op je zelf dat je dit nu al bereikt hebt met hele mooie cijfers. Hierdoor kan iedereen zien dat wat je doet je ook met volle overgave doet.
  Niet alleen jij mag trots zijn maar ook ik zit hier met veel trots naar te kijken maar ook met heel veel respect Adelina, want je hebt ook nog je gezin en jullie bedrijf die je draaiende moet houden. Je bent een topper !!! Ik wens je nog heel veel succes en ik weet dat dat goed gaat komen.
  Dikke tut ,
  Thea

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *