A-dtp start in 2016

Oh wat vliegt de tijd voorbij, als iemand mijn site bezoekt lijkt het net of er helemaal niets gebeurt. Maar dat is echt niet zo hoor!! Heb nu even een klein half uurtje om mijn site bij te werken en zo ook even een berichtje te schrijven over de afgelopen 4 maanden.

Even een kleine update: Op 5 januari j.l. had ik mijn laatste les van de cursus Mediavormgeving, deze cursus van de GMI Designschool is eigenlijk een voorbereiding op de opleiding Grafisch Vormgever. Want dat laatste dat ben ik helaas nog niet.

De kunst is nu om door te krijgen wat een ontwerp juist zo uniek maakt, spelen met beelden en tekst en er een pakkend geheel van maken. Naar school gaan, contact met medestudenten is me prima bevallen, maar nu eerst weer meer aandacht voor het thuisfront.

Valentine_ballon_vk
Heb inmiddels weer enkele ontwerpen gemaakt in samenspraak met mijn opdrachtgevers, dat is ook waarom het zo leuk is om te doen. De wisselwerking maakt dat je vlot kan werken en samen een mooi eindresultaat maakt. Kijk ook even naar de kerstetiketten van Love in a Box. Ja echt, ik maak werk voor Love in a box voor valentijn, pasen voorjaar en zelfs alweer de kerst hoe verschillend wil je het hebben.

Bovendien ben ik eigenlijk nog niet uitgeleerd, het voornemen om de boeken van DTP nog eens door te nemen en daarbij oefeningen maken moeten de vaardigheden vergroten. En er staan heel veel leerzame lessen op Youtube, die zijn ook zo interessant. Daarbij wil ik graag ook een beetje kennis krijgen van Webdesign.Voorjaar2016_140x140

Kijk naar mijn portfolio waar ik de volgende ontwerpen heb toegevoegd: Restaurant ’t Bolwerk te Sloten een flyer voor het winterprogramma. Love in a box kaartje voor Valentijn, kaartje en sticker voor Pasen, kerstetiket,
voorjaarskaart, advertentie voor PSV lades event. Momenteel ben ik bezig met een logo voor Hondenschool Alinda, deze hangt al bij Alina op de koelkast, dus het definitieve ontwerp is bijna klaar.

Vanmiddag de portfolio bijwerken en jullie zijn weer up to date.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *